RICA DEALERS

scrolldown
tune-widget

WORD RICA DEALER

Krijg €50,- cashback per tuning op de eerste 10 Rica Tuningen
en meer dealer voordelen!


Voor RICA zijn de dealers een onmisbare schakel naar de klant. Met meer dan 200 dealers in 30+ landen vindt u altijd een Rica dealer bij u in de buurt. Voor een overzicht van alle Rica locaties wereldwijd, klik hier of ga naar rica.nl/rica-locaties.

RICA Engineering selecteert haar dealers op basis van vakbekwaamheid en deskundigheid. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit, optimale service en betrouwbaarheid van onze producten garanderen.

Wilt u, net als 300 Rica dealers wereldwijd, meer omzet creëren voor uw bedrijf? Wilt u uw klanten unieke diensten aanbieden incl. levenslange garantie en support? Word nu een officiële Rica dealer en maak gebruik van alle Rica voordelen!

Uw voordelen

  • Altijd 20% dealerkorting op iedere uitgevoerde Rica tuning
  • €50,- cashback per tuning op de eerste 10 Rica tunings
  • Ongelimiteerde persoonlijke dealersupport en service
  • Tuning bestanden van zeer hoge kwaliteit (in-house ontwikkeld en getest door Rica Engineering B.V.)
  • En nog veel meer Rica voordelen!

Bent u enthousiast geworden en wilt u een Rica dealer worden? Verstuur uw verzoek nu via onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vul het onderstaande formulier in om uw aanmelding te versturen


Rica dealer worden

Bedrijfsinformatie


Dealer informatie


Rica heeft 200 dealers wereldwijd in 29 landen

Rica Tuning afspraak

Maak nu een afspraak bij Rica Engineering voor een welverdiende upgrade voor uw auto of stuur ons een bericht voor meer info of vragen! Voor het maken van een afspraak vul dit formulier in of neem rechtstreeks contact op met uw lokale Rica dealer. U vindt een overzicht van alle Rica locaties op rica.nl/rica-locaties.